foto

Václav Baur

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marie Terezie (TV film)
1994 Baščovanský a zať (TV film)
1988 Smrt guvernéra (TV film)
1985 Slané cukríky
1983 Tisícročná včela
1980 Nevera po slovensky
1977 O moravské zemi

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Skokan (S03E09)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace