foto

Drahomíra Kočová

  • nar. 29.3.1955 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stopy života - Zlatá mládež (TV film)
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
1987 Proutkař (TV film)
1983 Restaurace (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
1981 Dlouhý týden (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1979 Požehnaný věk (TV film)
1977 O moravské zemi

TV seriály

2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Dítě na zkoušku (S03E43)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace