foto

Drahomíra Kočová

  • nar. 29.3.1955 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
1987 Proutkař (TV film)
1983 Restaurace (TV film)
1982 Kabát na mladíka (TV film)
1981 Dlouhý týden (TV film)
Obyčejný důvod (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1979 Požehnaný věk (TV film)
1977 O moravské zemi

TV seriály

2014 Stopy života (TV seriál)
Zlatá mládež (S01E07)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Dítě na zkoušku (S03E43)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Sólokapr (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky