foto

Pavel Smetankin

  • nar. 17.4.1976 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ně para
2008 S.S.D. - Spojení nenavázáno
Zoluška.ru
2006 Obratnyj otsčet
2000 Zatvornik

TV seriály

2017 Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Mstitěli (S04E14)
další epizody (15)
2012 Dikij (TV seriál)
Posledňaja bitva (S03E16)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
Prisjažnyje zasedatěli (S03E01)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Aspirin na tot svet (S02E30)
další epizody (25)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Podstava Dikogo (S01E15)
Dalnobojščiki (S01E14)
další epizody (9)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Vyigryš (S04E01)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky