foto

Marc Fischer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Kaputt (TV film)
2018 Tatort - Der Mann, der lügt (TV film)
2015 Wir Monster

TV seriály

2019 Jak prodávat drogy přes internet (rychle) (TV seriál)
Pokud jsi nejchytřejší v místnosti, jsi ve špatné místnosti (E06)
2018 Helen Dorn (TV seriál)
Schatten der Vergangenheit (E09)
2017 Helen Dorn (TV seriál)
Gnadenlos (E07)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky