foto

Matt Monro

  • nar. 1.12.1930
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.2.1985 (54 let)
    Ealing, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Rey en Londres, El
1965 Pop Gear

TV seriály

1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)

Dokumentární

1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1966 Meet Matt Monro (TV film)

TV pořady

1970 Looks Familiar (TV pořad)
The Val Doonican Show (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
Showtime (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Art Linkletter Show, The (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Host

TV pořady

1961 Big Night Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky