foto

Gil Stratton

  • nar. 2.6.1922
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.10.2008 (86 let)
    Toluca Lake, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dismembered
1981 Goldie and the Boxer Go to Hollywood (TV film)
1980 Inside Moves
1978 Jake, kocour z vesmíru
Sextette
1956 Bundle of Joy
1955 The Girl Rush
1953 Divoch
Stalag 17
1952 Army Bound
Battle Zone
Here Come the Marines
Hold That Line
Omlazovací prostředek
1950 Hot Rod
1949 Mr. Belvedere Goes to College
Tucson
1948 Half Past Midnight
1947 Dangerous Years
Kilroy Was Here
1943 Best Foot Forward
Girl Crazy

TV seriály

1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Hollywood Opening Night (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad) - a.z.
1954 Shower of Stars (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky