foto

Janice Cooke-Leonard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Girl from Compton (TV film)

TV seriály

2017 Grimm (TV seriál)
Magie krve (S06E10)
2016 Containment (TV seriál)
Like a Sheep Among Wolves (E05)
MacGyver (TV seriál)
Corkscrew (S01E08)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Python (S02E08)
Prolhané krásky (TV seriál)
Last Dance (S06E09)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Tomu se říká improvizace (E21)
Šlapka si tolik nevydělá (E14)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Mrchu jako ona svět ještě neviděl (E05)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2008 Smetánka (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace