foto

Robert Goodier

  • nar. 23.5.1916
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 3.2.2016 (99 let)
    Largo, Pinellas County, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Láska a podvody (TV film)
1979 Lost and Found
1978 Power Play
1976 Second Wind
1974 To Kill the King
Učňovská léta Duddyho Kravitze
1973 Class of '44
She Cried Murder (TV film)
Tom Sawyer
1971 Fortune and Men's Eyes
1957 Oedipus Rex
1954 Operation Manhunt
1948 Sins of the Fathers
1946 Meet the Navy

TV seriály

1981 Seeing Things (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
Norman Corwin Presents (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 McQueen (TV seriál)
Strange Paradise (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1964 Moment of Truth (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
Wayne and Shuster Hour, The (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky