foto

John C. Becher

  • nar. 13.1.1915
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 20.9.1986 (71 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Řekni ano!
1985 Murphyho dobrodružství
1984 Gremlins
Kazatel a žák
1983 The Man Who Wasn't There
1981 Bláznivá dálnice
1980 Below the Belt
Ethel Is an Elephant (TV film)
OHMS (TV film)
1979 You Can't Go Home Again (TV film)
1977 The Great Bank Hoax
1976 Příští stanice Greenwich Village
1974 Crazy Joe
1972 Příběhy z pískoviště
1970 Dirtymouth
1968 Podivný pár
1959 Ballad of Louie the Louse, The (TV film)
1956 Nepravý muž

TV seriály

1984 Night Court (TV seriál)
1983 Amanda's (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Here's Boomer (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Detective School (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
New York Television Theatre (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky