foto

Alisa Reyes

  • nar. 3.2.1981 (39 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Heavenly Deposit
2016 DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
Komáří zkouška dospělosti
2014 My Trip Back to the Dark Side
2012 Lose Yourself
2011 My Trip to the Dark Side
2009 Contradictions of the Heart
2007 The Doorman
2005 Freezerburn
Proud Family Movie, The (TV film)
Sight for Sore Eyes, A
2003 Pledge of Allegiance

TV seriály

2006 Beze stopy (TV seriál)
Všichni za jednoho (S05E04)
2005 Cuts (TV seriál)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Atomový kryt (S04E11)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Zahraniční záležitosti (S09E20)
2002 American Family (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Six (S03E02)
Chapter Forty-Five (S03E01)
Policie New York (TV seriál)
Maya se loučí (S10E06)
2001 Spyder Games (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky