foto

Marabina Jaimes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Heavenly Deposit
2014 Friends
Revenge of the Bimbot Zombie Killers
Somebody
1998 Stín pochybnosti
1997 Supertajná zbraň
1996 Bláznivá škola
Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
1993 Mi Vida Loca
1992 Natankovat, najíst se a vyspat
1991 Bezbranná
Zasažen tajemnou silou

TV seriály

2018 Casual (TV seriál)
Dreams Stay With You (S04E04)
2017 Smilf (TV seriál)
Chocolate Pudding & a Cooler of Gatorade (S01E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Assistance Is Futile (S12E16)
2013 East Los High (TV seriál)
1999 I Am Weasel (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Správná věc (S08E06)
1995 Cow and Chicken (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Santo Bugito (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajný výbor (S08E09)
Columbo (TV seriál)
Vražda škodí zdraví (S10E02)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

2015 Now En Español

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace