foto

Oz Scott

  • nar. 16.9.1949 (69 let)
    Hampton, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Home Run Showdown
2003 Gepardí kočky (TV film)
2002 Play'd: A Hip Hop Story (TV film)
2000 Důvod zabíjet
1994 Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
1989 Školní plavba (TV film)
1988 Dopravní akademie (TV film)
1987 Bride of Boogedy (TV film)
1986 Family Martinez, The (TV film)
Mr. Boogedy (TV film)
1981 Rozpoutané peklo

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Blood: Chapter Two: The Perdi (S02E06)
The Book of Consequences: Chapter Two: Black Jesus Blues (S02E02)
The Resurrection and the Light: The Book of Pain (S01E12)
další epizody (4)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Společná nenávist (E03)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Whitehall (E07)
Black-ish (TV seriál)
ToysRn'tUs (S03E17)
Noční směna (TV seriál)
Control (S04E04)
Off the Rails (S04E02)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
What If... (S04E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Surface Tension (S12E11)
2016 Frequency (TV seriál)
Seven Three (E05)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Of Men and Angels (S01E06)
Code Black (TV seriál)
The Fifth Stage (S01E14)
Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
Dawn of the Dead (S02E05)
Gotham (TV seriál)
Into the Woods (S02E17)
Noční směna (TV seriál)
Trust Issues (S03E11)
Three-Two-One (S03E04)
Vzpomínky (TV seriál)
Breathing Space (S04E08)
2015 Code Black (TV seriál)
Cardiac Support (S01E10)
Hráč (TV seriál)
The Big Blind (E04)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Man's Best Friend (E03)
Dominion (TV seriál)
A Bitter Truth (S02E04)
The Narrow Gate (S02E03)
Gotham (TV seriál)
Rogues' Gallery (S01E11)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ochránce mého bratra (S01E16)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Stabbed with a White Wench's Black Eye (E06)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Nábor (S01E04)
Vzpomínky (TV seriál)
The Island (S03E08)
East of Islip (S02E11)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Warriors (S03E15)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
Allegiances (S01E19)
The Following Sea (S01E15)
Kriminálka New York (TV seriál)
Clue: SI (S09E07)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
The Ripple Effect (S08E13)
Food for Thought (S07E19)
2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Mr. Levine (S04E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Večírek skončil (S05E15)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Dvě Slunce (S03E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Schránka (S05E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Psí známky (S05E13)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Změněný trest (S04E07)
Hlubina (S04E02)
Přes nedokonalosti (S03E21)
další epizody (4)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Unesený (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Blood Relation (S03E04)
Vražedná čísla (TV seriál)
Projekt Brutus (S03E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vražda ve znamení Blues (S03E07)
Ukradený domov (S02E22)
2005 Just Legal (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Tíha světa (S02E03)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Dr. Vegas (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Tábor Delta (S10E07)
2002 American Dreams (TV seriál)
JAG (TV seriál)
První oběť (S07E19)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vražda na silnici I - 15 (S01E11)
Ally McBealová (TV seriál)
Soudkyně Ling (S05E02)
Vzlety a pády (S04E15)
2000 Ed (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Home is Where the Heartache Is (S05E16)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Leaving L.A. (TV seriál)
Timecop (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Winging It (S04E08)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Higher Powers (S03E06)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
New York Undercover (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
The Byrds of Paradise (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Johnny Bago (TV seriál)
South of Sunset (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 New Attitude (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
1986 He's the Mayor (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Dokumentární

1983 Dreamland

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Acapulco Black Film Festival (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace