foto

Jan Keller

  • nar. 23.1.1955 (65 let)
    Frýdek-Místek, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Český žurnál (TV seriál)
Pančovaná republika (S01E03)
2012 Dokument pro lidi
2011 Závod ke dnu
Účet jednoho dne (TV film)
2010 Robota (TV film)
2001 Lesk a bída země České (TV film)
1999 Kupte si strom! aneb Sen o krajině

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2001 Lesk a bída země České (TV film)
1999 O bídě a chudobě (TV film)

TV pořady

2000 Náš venkov (TV pořad)

Host

TV pořady

2006 Před půlnocí (TV pořad)
2000 Náš venkov (TV pořad)
Sváteční slovo (TV pořad)
1999 Nedej se! (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)