foto

Dean Marshall

  • nar. 1969
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Příběh vražedkyně (TV film)
2009 2012
2006 Nebezpečné pouto (TV film)
2005 Nejlepší přítelkyně (TV film)
2004 Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
The Life (TV film)
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
2001 Bizarní frekvence (TV film)
1998 Vigil, The
1995 Rude
Tommy Boy

TV seriály

2020 The 100 (TV seriál)
Welcome to Bardo (S07E05)
False Gods (S07E03)
From the Ashes (S07E01)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
The Serpent (S04E09)
The Side Effect (S04E07)
iZombie (TV seriál)
Death of a Car Salesman (S05E08)
The 100 (TV seriál)
The Blood of Sanctum (S06E13)
Adjustment Protocol (S06E12)
Matryoshka (S06E10)
další epizody (6)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 22: Tichá noc, strašná noc (S02E09)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
Georgia on My Mind (S01E06)
Motiv (TV seriál)
Chronologie bolesti (S04E12)
2015 Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
2014 Continuum (TV seriál)
Minute to Win It (S03E03)
2010 Změna je život (TV seriál)
Parents Unemployed (S02E02)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Dvě Slunce (S03E07)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - herec, a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
Vyděděnec (S04E15)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Smallville (TV seriál)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
V obležení, 1. část (S01E18)
Dar (S01E17)
Dopisy z Pegasu (S01E16)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Horká zóna (S01E12)
Otrávená studnice (S01E06)
další epizody (4)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Crossing Jordan (S02E08)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Unreasonable Doubt (S01E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
Tom Stone (TV seriál)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška oddanosti (S07E22)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Deja Vu (S05E16)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky