foto

Dean Marshall

  • nar. 1969
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Příběh vražedkyně (TV film)
2009 2012
2006 Nebezpečné pouto (TV film)
2005 Nejlepší přítelkyně (TV film)
2004 Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
Life, The (TV film)
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
2001 Bizarní frekvence (TV film)
1998 Vigil, The
1995 Rude
Tommy Boy

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Chronologie bolesti (S04E12)
2015 Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
2014 Continuum (TV seriál)
Minute to Win It (S03E03)
2010 Změna je život (TV seriál)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Dvě Slunce (S03E07)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - herec, a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
Vyděděnec (S04E15)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
V obležení, 1. část (S01E18)
Dar (S01E17)
Dopisy z Pegasu (S01E16)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bratrstvo (S01E15)
Horká zóna (S01E12)
Otrávená studnice (S01E06)
další epizody (4)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se seznamuje s kandidátem (S01E01)
Tom Stone (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Urban Angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace