foto

Milena Staszuk

  • nar. 12.4.1991 (28 let)
    Hrubieszów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piłsudski

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Ślad (TV seriál)
Episode 35 (S02E35)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 5 (E05)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Mordercze lato (S02E01)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky