foto

Traci Dinwiddie

  • nar. 22.12.1973 (45 let)
    Anchorage, Alaska, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Mr. Brooks (2007)

    - V přestřelce na hotelové chodbě mezi detektivkou Atwoodovou (Demi Moore), Meeksem (Matt Schulze) a Sarah (Traci Dinwiddie) se docílilo správného kontrastu záblesků střelby a zářivek tím, že na světla bylo přiděláno zařízení, které reagovalo na zvuk střelby a tím světlo aktivovalo. Světlo na scéně tedy dirigovali sami herci. (Othello)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Raven's Touch
Stuff
2014 The Midnight Swim
2012 Destiny Road
2011 To.get.her
2010 Elektra Luxx
Elena Undone
2007 Mr. Brooks
Smrtící vloupání
2006 Find Love
2005 Na konci světa
RedMeansGo
2004 3: Dale Earnhardtův příběh (TV film)
Zápisník jedné lásky
2003 Všechny prima holky
2002 Leo
2001 Letní vzplanutí
Černý rytíř
1998 Cíl: Země (TV film)

TV seriály

2018 Živí mrtví (TV seriál)
Warning Signs (S09E03)
The Bridge (S09E02)
A New Beginning (S09E01)
další epizody (6)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Čas pro potom (S08E07)
Velké hrozivé N (S08E05)
Milosrdenství (S08E01)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
Deep Throat (S04E05)
2011 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Defending Your Life (S07E04) - a.z.
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Dark Side of the Moon (S05E16)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Death Takes a Holiday (S04E15)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Heaven and Hell (S04E10)
Lazarus Rising (S04E01)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
With Arms Outstretched (S01E09)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
First Encounters of the Close Kind (S03E10)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Baby (S01E06)

Dokumentární

2013 Face 2 Face