foto

Michael Naughton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bratři Solomonovi
Superbad
2006 The Enigma with a Stigma
2005 Elizabethtown
I'm Not Gay
2003 Sketch Pad 2 (TV film)
2002 Klan upírů
1999 Larry David: Curb Your Enthusiasm (TV film)

TV seriály

2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Dýchej (S04E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Wins the Big Game (S13E09)
The Gang Beats Boggs: Ladies Reboot (S13E03)
2017 Black-ish (TV seriál)
One Angry Man (S03E16)
Nová holka (TV seriál)
San Diego (S06E21)
2016 Dice (TV seriál)
Alimony (S01E04)
2015 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Spies Like U.S. (S10E05)
The Gang Group Dates (S10E02)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Anchor Baby (S04E08)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Dines Out (S08E09)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Věřte mi (S02E03)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Sweet Dee Has a Heart Attack (S04E10)
2007 Larry, kroť se (TV seriál)
The Bat Mitzvah (S06E10)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Lovespring International (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Nezvaný host (S02E09)
Arrested Development (TV seriál)
Burning Love (S02E09)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Jak Joey neměl pojištění (S06E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky