foto

Edward Lachman

  • nar. 31.3.1948 (71 let)
    Morristown, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Untitled Todd Haynes Project
2017 Okouzlení
2016 Wiener-Dog
2015 Carol
2013 Ráj: Naděje
2012 Dark Blood
Ráj: Láska
Ráj: Víra
2010 Kvílení
2009 Život za časů války
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Hounddog
Import/Export
2006 The Music of Regret
Zítra nehrajeme!
2004 Stryker
2002 Daleko do nebe
Ken Park
Simone
2001 Listopadová romance
2000 Erin Brockovich
1999 Angličan
Smrt panen
1998 Proč se blázni zamilují?
1997 Selena
Touch
1995 Moje rodina
1993 Horse Opera (TV film)
1992 Muž bez spánku
Můj nový revolver
1991 London Kills Me
Mississippi Masala
1990 Hra s ohněm
The Local Stigmatic
1987 Chlap na míru
Feťáci
Shromáždění starých mužů (TV film)
1986 Día que me quieras, El
Tak to bylo
1985 Heart of the Garden
Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1984 Last Trip to Harrisburg, The
1983 Portfolio
1982 Houroub saghira
1980 Blank Generation
Union City
1978 Wings of Ash: Pilot for a Dramatization of the Life of Antonin Artaud
1976 False Face
1974 Páni Flatbushe

TV seriály

2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
1993 Tribeca (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2015 Don't Blink - Robert Frank
2014 Kathedralen der Kultur
2013 Six by Sondheim (TV film)
2009 Collapse
2004 Cell Stories
1994 Theremin: An Electronic Odyssey
1991 Soldiers of Music
1986 Mother Teresa
Striptérka
1985 Ornette: Made in America
The Look
Tokyo-Ga
1984 Docu Drama
In Our Hands
1982 Report from Hollywood
Say Amen, Somebody
1980 Blesky nad vodou
1977 Soufrière - Warten auf eine unausweichliche Katastrophe, La

Režijní filmografie

Filmy

2002 Ken Park
1989 Imaging America (TV film)

Dokumentární

2010 In the Hearts of Africa
2008 Life for a Child
2004 Cell Stories
1990 Red Hot and Blue (TV film)
Songs for Drella
1982 Report from Hollywood

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace