foto

Philippe Setbon

  • nar. 28.11.1957 (61 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Roxaniny ruce (TV film)
2008 Smrt na ostrově (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
2002 Chut! (TV film)
1996 Ricky (TV film)
1993 Commissaire Dumas D'Orgheuil (TV film)
Noces de Lolita, Les (TV film)
1992 Stan et Achille (TV film)
1990 Mister Frost
1989 Bar Tango (TV film)
1988 Sueurs froides: Black mélo (TV film)
1987 Cross
1984 Claustro
1983 Politesse des rois, La
1982 Anton Muze

TV seriály

2007 Greco (TV seriál)
1999 Dream Team, The (TV seriál)
1991 Love at First Sight (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Roxaniny ruce (TV film)
1989 Bar Tango (TV film)
1988 Sueurs froides: Black mélo (TV film)

TV seriály

2014 Úžasná rodina (TV seriál)
Jacques et son double (S11E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace