foto

Michelle Lombardo

  • nar. 16.9.1983 (34 let)
    Hartford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michelle Helen Lombardo je americká herečka a modelka. Narodila se 16. září 1983 v Hartfordu, Connecticut. Má v sobě italskou a irskou krev. Vyrůstala v malém městečku Glastonbury. V tomto městečku byla populární, byla totiž kapitánkou volejbalového týmu. V roce 2004 se přestěhovala do Los Angeles, aby začala hereckou kariéru. Sice si rychle našla byt i práci, ale ne tu vytouženou. Pracovala jen jako hosteska. Pět let byla vdaná za Drewa Brodericka (2003-2008).

V roce 2004 vyhrála soutěž Sports Illustared – Fresh Face. Následně se objevila v jejich vydání, kde bylo hlavní náplní pózování v bikinách. V roce 2006 se na ní usmálo štěstí i ve filmu, zahrála si ve filmu Adama Sandlera – KLIK, ŽIVOT NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ. Další úspěchy získávala v reklamě T-Mobile a v rolích v OCTOBER GIRL a CALIFORNICATION. Daří se jí i v internetových sériích QUARTERLIFE a GIRLTRASH!.

Momentálně bydli v Los Angeles, hostuje v kabelové síti Current TV. Ve svém volném čase hraje fotbal. Je velký sportovec, už na střední hrála softball, volejbal a fotbal.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Black Road
2015 Americons
Bylo něco?
Sky
2014 Girltrash: All Night Long
2012 RockBarnes: The Emperor in You
2011 Cat Run
2009 Calvin Marshall
2008 Stiletto
2007 Girltrash!
Machine
2006 All In
Klik - život na dálkové ovládání
2005 Vrať se ke dřezu!

TV seriály

2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Monolit (S07E04)
2008 Californication (TV seriál)
A žili šťastně... (S02E12)
Mlsný jazýček (S02E01)
2007 Californication (TV seriál)
Po absintu je srdce něžnější (S01E06)
October Road (TV seriál)
Quarterlife (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Unstable (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace