Reklama

Reklama

Michelle Lombardo

Michelle Lombardo

nar. 16.09.1983 (40 let)
Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Michelle Helen Lombardo je americká herečka a modelka. Narodila se 16. září 1983 v Hartfordu, Connecticut. Má v sobě italskou a irskou krev. Vyrůstala v malém městečku Glastonbury. V tomto městečku byla populární, byla totiž kapitánkou volejbalového týmu. V roce 2004 se přestěhovala do Los Angeles, aby začala hereckou kariéru. Sice si rychle našla byt i práci, ale ne tu vytouženou. Pracovala jen jako hosteska. Pět let byla vdaná za Drewa Brodericka (2003-2008).

V roce 2004 vyhrála soutěž Sports Illustared – Fresh Face. Následně se objevila v jejich vydání, kde bylo hlavní náplní pózování v bikinách. V roce 2006 se na ní usmálo štěstí i ve filmu, zahrála si ve filmu Adama Sandlera – KLIK, ŽIVOT NA DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ. Další úspěchy získávala v reklamě T-Mobile a v rolích v OCTOBER GIRL a CALIFORNICATION. Daří se jí i v internetových sériích QUARTERLIFE a GIRLTRASH!.

Momentálně bydli v Los Angeles, hostuje v kabelové síti Current TV. Ve svém volném čase hraje fotbal. Je velký sportovec, už na střední hrála softball, volejbal a fotbal.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herečka

Reklama

Reklama