foto

Oleg Bilik

  • nar. 4.6.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mjortvyke lastočki
2017 Jazyčniki
2016 Zakat
2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
2011 Žila-byla odna baba
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Buben, baraban
2008 Láska bláznivá
Tenkrát v provincii
2007 Putování s domácími zvířaty

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Lapsi (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Svidětěl obviněnija (S04E04)
Stokgolmskij sindrom (S04E03)
2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Ja ili ně ja (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
ČOP (TV seriál)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
2013 Karpov 2 (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kremeň (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
Dve sestry 2 (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Biť ili ně biť? (S01E05)
Žarkij ljod (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Nachlebniki (E78)
Atlantida (TV seriál)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace