foto

Erich Mirek

  • nar. 10.11.1912
    Naßlettel, Německá říše
  • zem. 12.9.2004 (91 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
1982 Die Spaghettibande (TV film)
1979 Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
1976 Ostrov stříbrných volavek
1974 Der verspielte Scheidungsgrund (TV film)
Maria (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Ein Tag und eine Nacht (TV film)
1966 Spur der Steine
1965 Die andere Front (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1964 Der Neue - Teil 2 (TV film)
Ritualmord in Ungarn (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1963 Der Neue - Teil 1 (TV film)
Ein Mann und sein Schatten (TV film)
Lehrtage
Sváteční řidiči
1959 Blaulicht - Das Mädchen aus Zelle 7 (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
1958 Abgeordneter Willy Jung (TV film)
1957 Der blaue Aktendeckel (TV film)
Ein Tag für mich (TV film)
Polonia-Express (TV film)
Sheriff Teddy
1955 Prost Mahlzeit!

TV seriály

1969 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
Der Mensch neben dir (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1958 Professor Mamlock (divadelní záznam)
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky