foto

Larisa Šepiťko

  • nar. 6.1.1938
    Arťomovsk, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 2.6.1979 (41 let)
    Redkino, Kalininská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Vzestup
1971 Ty a já
1967 Začátek neznámé éry
1963 Pot

Herecká filmografie

Filmy

1981 Agónie - konec Rasputina
1977 Vzestup
1959 Poema o more
1956 Karnevalová noc

Dokumentární

1980 Larisa
1970 Sport, sport, sport

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace