foto

Else Sanden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
1977 Urlaub nach Prospekt (TV film)
1976 Ostrov stříbrných volavek
1967 Mit 70 hat man noch Träume (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
1964 Hotel du Commerce (TV film)
Rose Bernd (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
1955 Lysistrata (TV film)
1954 Kaba-rette sich, wer muss! (TV film)

TV seriály

1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zwei Promille (E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky