foto

Wolfgang Bathke

  • nar. 1940
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Du bist nicht allein - Die Roy Black Story (TV film)
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
1984 Die Platzanweiserin (TV film)
1983 Datenpanne - Das kann uns nicht passieren (TV film)
Reifenwechsel (TV film)
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1981 Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Meine Frau (TV film)
1976 Ostrov stříbrných volavek

TV seriály

1996 Sperling (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Útěk (E11)
Varieté (E10)
Rozhodnutí (E09)
další epizody (6)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1978 Wenn's nach mir ginge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky