foto

Shaun Austin-Olsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Domov neznámý
2011 Extáze
2008 Magic Flute Diaries
2006 House, The
2005 Four Minutes (TV film)
Looking for Angelina
Svět ve válce
2004 Resident Evil: Apokalypsa
Život je peklo
2002 Rollerball
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Neznáme se odněkud? (TV film)
2001 Ohnisko nenávisti
2000 Bojiště Země: Sága roku 3000
Color of Friendship, The (TV film)
Generál (TV film)
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Dear America: So Far From Home (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
1997 Ms. Scrooge (TV film)
1996 Smrtící léčba
1991 Return of Eliot Ness, The (TV film)
The Reckoning (TV film)
1989 Divided Loyalties

TV seriály

2014 Království (TV seriál)
Bez východiska (S01E18)
2013 Skladiště 13 (TV seriál)
Nebe nezná hranic (S04E14)
2010 V utajení (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochova totožnost (S03E01)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace