foto

János Czipauer

  • nar. 13.5.1926
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 2.1.1989 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Misi mókus kalandjai
1979 Három magyar kép
Hét iker szarvaskígyó
Nagyvárosi szerelem
1977 Animália - Állatságok
1976 Karácsonyi meglepetés
1973 János vitéz
1969 Uhuka, a kis bagoly
1966 Ellopták a vitaminomat

TV seriály

1988 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Őszi szél (S03E13)
Az öreg doktor (S03E12)
1987 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A nagy kirándulás (S03E11)
Mindenki tévedhet (S03E10)
A zavaros víz (S03E09)
další epizody (11)
1982 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A veszélyes homoktölcsér (S02E13)
Víz alatt, föld alatt (S02E12)
Te mit sportolsz? (S02E11)
další epizody (13)
1978 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Csibor bácsi csomagol (S01E13)
Neveletlen szúnyoglárvák (S01E12)
Buborék nyaklánc (S01E11)
další epizody (13)
1975 Gusztáv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky