foto

Venčislav Choťanovskij

  • nar. 11.8.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Děňgi
Ljubov v bolšom gorodě 3
Territorija Dža
2010 Ment v zakoně 2: Ně ždi menja, mama, chorošego syna (TV film)
2009 Grim

TV seriály

2018 Obyčnaja ženščina (TV seriál)
2017 Bars (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
Versija (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Dolžnica (S02E01)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Nězvanyje gosti (S03E03)
2013 Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Glubokoje prikrytije (E11)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Čempionki (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Krasota trebujet... (S01E10)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Syn (S03E10)
SK (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Kidněpping po-rodstvennomu (S02E15)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Realnyje pacany (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Ja ně Šifrin (S02E13)
další epizody (7)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Sovesť (S04E05)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Otcy i dětki (S06E11)
2008 Gluchar (TV seriál)
Nastojaščaja rabota (S01E16)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Taťjanin děň. Časť 2 (S08E12)
Taťjanin děň. Časť 1 (S08E11)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace