foto

Xenija Černoskutova

  • nar. 21.7.1977 (42 let)
    Novosibirsk, Novosibirskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krov s molokom (TV film)
2008 My stranno vstretilis (TV film)
2007 Kuka

TV seriály

2018 Něnastě (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Oborotěň. Časť 2 (S01E10)
Oborotěň. Časť 1 (S01E09)
2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Pod pricelom (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
2005 Ljubov moja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace