foto

Janina Romanova

  • nar. 11.1.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zoluška (divadelní záznam)
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2003 Kak by ne tak (TV film)
2002 Kino pro kino

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2010 Odnaždy v milicii (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
Advokat (TV seriál)
Radi ljubvi (S03E08)
2006 V ritme tango (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace