foto

Focus Jirakul

  • nar. 14.2.1993 (25 let)
    Bangkok, Thajsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Eyes Diary
2012 3 A.M. 3D
2008 Pidtermyai huajai wawoon
2007 Ghost Mother
2003 Fan chan

TV seriály

2016 U-Prince: The Absolute Economist (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace