foto

Tyson Turrou

  • nar. 1.7.1977 (42 let)
    Grand Junction, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loners
2010 Smrt a kremace
2006 Dead & Deader (TV film)

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Encore (S02E13)
2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Coushatta (S04E08)
Bosch (TV seriál)
The Coping (S04E05)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Binární kód (S14E16)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Legacy (S02E18)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Good Intentions (S05E03)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Command+P (S09E11)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Leaving Bliss (TV seriál)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Noční schůzka (S01E05)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah za kamerou (S01E21)
2002 For the People (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Slunečné dny (S09E18)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Náhodný čin (S04E11)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Loners

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace