foto

Stanford Tischler

  • nar. 25.12.1921
    Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA
  • zem. 15.1.2014 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1985 Peyton Place: The Next Generation (TV film)
1984 W*A*L*T*E*R (TV film)
1980 Tourist (TV film)
1976 State Fair (TV film)
1970 The Challenge (TV film)
1962 Patty
1953 The Bigamist

TV seriály

1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Nashledanou, sbohem a amen (S11E16)
Jak jde čas (S11E15)
Přátelé a nepřátelé (S11E13)
další epizody (6)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Běh pro peníze (S11E09)
Střízlivý Měsíc (S11E08)
Pochybnosti (S11E07)
další epizody (20)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
Smrtí nic nekončí (S10E11)
To byl den po Vánocích (S10E10)
Krátký proces 2 (S10E09)
další epizody (24)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Válka pro všechny sezóny (S09E06)
Smrt na prázdninách (S09E05)
Den otců (S09E04)
další epizody (16)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Ano, to je naše dítě (S08E15)
Hvězdy a pruhy (S08E14)
Bitva o kapitána (S08E13)
další epizody (26)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá Sestro (S07E15)
Oko za oko, zub za zub (S07E14)
Bez plynu (S07E13)
další epizody (25)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Kupec Korejský (S06E15)
Kamarádi ve zbrani (2) (S06E14)
Kamarádi ve zbrani (1) (S06E13)
další epizody (26)
1976 M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeyho noční můra (S05E14)
Vymítání (S05E13)
Plukovníkův kůň (S05E12)
další epizody (22)
1975 M*A*S*H (TV seriál)
Drahá mami (S04E17)
Cena tomatového džusu (S04E16)
Znovu volání pošty (S04E15)
další epizody (27)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Vojín Charles Jehně (S03E14)
Zlí psi a servismani (S03E13)
Všední den (S03E12)
další epizody (23)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Pouze pro důstojníky (S02E15)
Žhavé rty a prázdná náruč (S02E14)
Dostaňte mě odtud (S02E13)
další epizody (21)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Edwina (S01E13)
Bakteriologická válka (S01E11)
Nenávidím tajemství (S01E10)
další epizody (7)
1971 Partners, The (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Bold Venture (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky