foto

Maria Rodríguez Soto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Libertad
Zdravotník
2019 Els dies que vindran
La hija de un ladrón
2016 100 metros
2014 El cafè de la Marina (TV film)
2012 Zvířata

TV seriály

2018 Benvinguts a la família (TV seriál)
2017 Com si fos ahir (TV seriál)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Separadas por el tiempo (S02E10)
Óleo sobre tiempo (S02E09)
Tiempo de magia (S02E06)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky