foto

Elyse Mirto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Rozdvojená mysl (TV film)
2008 Deadly Sins
2007 Band of Pirates: Buccaneer Island
Disturbia
Happy Anniversary, Punk!
2006 Cowboy Junction
Penny se bojí
2002 Calling, The
2001 Acı Gönül
Crawl Space
Hra na dvě strany
1998 Rat Pack (TV film)
1996 Waiting for the Man
1994 Spravedlnost pro nevinné (TV film)

TV seriály

2017 Chirurgové (TV seriál)
To není tvoje věc (S13E12)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Neohlížej se (S03E13)
Útěk (S03E10)
Scottův efekt (S03E01)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Nejsou to fámy (S02E03)
Skandál (TV seriál)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V utajení (S13E03)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hammered (S11E04)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Zachraňte Sammyho (S04E05)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Jed (S02E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S04E01)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
2002 JAG (TV seriál)
Od hlavy k patě (S07E15)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Then Came You (TV seriál)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Y'Gotta Have Heart (S06E02)
1998 Linc's (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky