foto

Madison Pettis

  • nar. 22.7.1998 (21 let)
    Arlington, Texas, USA

Biografie

Madison Pettis je americká herečka, hlasová herečka a modelka. Prvním filmem této kudrnaté tmavovlasé slečny, byla rodinná sportovní komedie Plán hryMadison tu měla velkou roli a jejím filmovým otcem byl slavný Dwayne Johnson alias The Rock. Byl to slušný start, ale mnohem více slávy v další kariéře přinesly Madison televizní seriály.

Po otci má afroamerickou krev, po matce zase evropské kořeny (italské, francouzské a irské). S hraním začala už v pěti letech, objevovala se v reklamách a byla i dětskou modelkou. Prosadila ji vlastně její matka, která na svou dceru opozornila tím, že její fotku umístnila na obálku lokálního rodinného časopisu. Už jako malá byla pak Madison doslova na očích všem Američanům díky svým aktivitám na sociálních sítích, kde si vybudovala zástup dvanácti miliónů sledujících. Stala se jednou z tváří populární dětské televizní show Barney a jeho přátelé.

Velký filmový průmysl jí moc příležitostí nenabízel. V melodramatu Sedm životů měla jen malou roli a druhé a třetí pokračování komedie Čivava z Beverly Hills určitě nepatří ke snímkům, které by hercům nějak umožnily nějak vyniknout. Částečně jí to kompenzovalo náboženské drama Do You Believe? z roku 2015.

Madison se zatím nejvíc prosazuje v televizních seriálech, a to včetně animovaných – k jedné z jejích schopností patří i dobrá práce s hlasem  Má ráda fotbal (ten americký) a její nejoblíbenější činností je nakupování.

Black "Stoka" threat

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pup Star: Better 2Gether
2016 Kouzelná orchidej (TV film)
2015 Do You Believe?
Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
2014 Mostly Ghostly: Have You Met My Ghoulfriend
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2011 Čivava z Beverly Hills 2
2008 Free Style
Horton
Letters to Santa: A Muppets Christmas (TV film)
Mostly Ghostly
Sedm životů
2007 Plán hry

TV seriály

2018 Fancy Nancy (TV seriál)
2017 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
No Good Reason (S19E04)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Match (S02E07)
The Fosters (TV seriál)
Trust (S04E03)
Potential Energy (S04E01)
2015 Lví hlídka (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Wreckage (S03E01)
Justify the Means (S02E19)
Now Hear This (S02E18)
další epizody (4)
2014 Phineas & Ferb (TV seriál)
Noc oživlých lékárníků (S04E44)
2013 Sofie První (TV seriál)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Život mezi kluky (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Superagent Oso (TV seriál)
2007 Cory in the House (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Daddy's Little Girl (S04E09)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky