foto

Goele Derick

  • nar. 24.1.1962 (59 let)
    Leuven, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In the Palace
2017 Neverlanding: A Bad Thriller
2013 Smysl života (studentský film)
1989 Landhuis, Het (TV film)
1988 Dr. Tritsmans
1984 Tantes (TV film)
1983 Les années 80

TV seriály

2018 Professor T. (TV seriál)
De ontknoping (S03E13)
Queen Olivia (S03E12)
Dakloos (S03E11)
další epizody (13)
2016 Professor T. (TV seriál)
Zwanenzang, deel 2 (S02E13)
Zwanenzang, deel 1 (S02E12)
Dode meisjes zingen niet (S02E11)
další epizody (13)
2015 Professor T. (TV seriál)
De jaartalmoorden, deel 2 (S01E13)
De jaartalmoorden, deel 1 (S01E12)
De nalatenschap (S01E11)
další epizody (13)
2014 Vriendinnen (TV seriál)
2004 Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Dokumentární

1986 Dag in Vlaanderen, Een
1985 Permeke

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky