foto

Dmitrij Saranskov

  • nar. 28.8.1978 (40 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Srok davnosti (TV film)
Čužaja molitva
2014 Úžeh
1998 Legenda o "1900"

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Proverka na pročnosť (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Maestro (TV seriál)
2014 Pljaž (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
2013 Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Sindrom drakona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace