foto

Artur Charitoněnko

  • nar. 16.9.1971 (49 let)
    Kondopoga, Karelskaya ASSR, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Podsadnoj
Čelověk s bulvara KapucinoK
2009 Priděl angela
2003 Ruské impérium: Začátek 3.

TV seriály

2020 Buchta Glubokaja (TV seriál)
2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
Těň za spinoj (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Amerikanskij gosť (S02E08)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Svoi (TV seriál)
Lift v preispodňuju (S02E20)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Front (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Rabočij instrument (E06)
Krylja Imperii (TV seriál)
Golgofa (E12)
Braťja (E10)
Plameň (E09)
další epizody (7)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Drony (E04)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Vremja žestokich (S02E18)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Čužije děňgi (S01E13)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Skuka smertnaja (S01E76)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Propavšaja krasavica (S02E04)
Profil ubijcy (TV seriál)
Extrasens (S02E07)
2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Pobeg (E02)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Naživka (S01E30)
Šef (TV seriál)
Založnik (S02E09)
Čužoj rajon (TV seriál)
Igra (S03E10)
Doznavatěl (TV seriál)
Svoboda (S02E24)
2012 Kulinar (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razoblačenije (S12E06)
2011 PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
Litějnyj (TV seriál)
Broněžilet (S06E14)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Děd Moroz v gněve (S09E07)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pesočnyj čelovek (S03E13)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Černyj jaščik (S03E07)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Nočnyje gonščiki (S01E03)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Ivanyč (E14)
2005 Bratva (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Princessa i niščij (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (7)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Visokosnyj god (S07E02)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Specnaz po-russki 2 (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Čužoj krest (S01E05)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Kljatva Gippokrata. Časť 2 (S03E11)
Kljatva Gippokrata. Časť 1 (S03E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Izgoj (S04E19)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Rikošet (S01E02)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky