foto

Artur Charitoněnko

  • nar. 16.9.1971 (48 let)
    Kondopoga, Karelskaya ASSR, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zachránit Leningrad
2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Podsadnoj
Čelověk s bulvara KapucinoK
2009 Priděl angela
2003 Ruské impérium: Začátek 3.

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (14)
2018 Kupčino (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Lift v preispodňuju (S02E20)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Front (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Rabočij instrument (E06)
Krylja Imperii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Drony (E04)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Vremja žestokich (S02E18)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Čužije děňgi (S01E13)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Extrasens (S02E07)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Naživka (S01E30)
Šef (TV seriál)
Založnik (S02E09)
Doznavatěl (TV seriál)
Svoboda (S02E24)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razoblačenije (S12E06)
2011 PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Revanš (S01E08)
Litějnyj (TV seriál)
Broněžilet (S06E14)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Děd Moroz v gněve (S09E07)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pesočnyj čelovek (S03E13)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Černyj jaščik (S03E07)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Nočnyje gonščiki (S01E03)
2007 Gončije (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (7)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Visokosnyj god (S07E02)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Specnaz po-russki 2 (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Čužoj krest (S01E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Izgoj (S04E19)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky