foto

James Deuter

  • nar. 19.3.1939
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.8.2010 (71 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Odplata
1994 S vyznamenáním
Sám doma a bohatý
Záskok
1992 Babe
Mário a mafián (TV film)
Prachy
1991 Sám a sám
1989 První liga
1988 Jimmy Reardon
1987 Plevel
1986 Charley Hannah (TV film)
Vital Signs (TV film)
1982 Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)

TV seriály

1998 Bůžek lásky (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
The Paper (S01E04)
Baby (S01E03)
The Choice (S01E02)
další epizody (4)
1993 Missing Persons (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky