foto

James Spinks

  • nar. 15.10.1939
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 29.7.1996 (56 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Haló, tady Shirlee
Prachy
1991 Poprask v Harlemu
1990 Miss Missouri
1987 Velký esa
1986 Messenger, The
1984 Obnažená tvář
1983 Doktor Detroit
The Big Score
1980 Lovec
1979 Dummy (TV film)
1978 Damien
One in a Million: The Ron LeFlore Story (TV film)
1976 Mycí linka

TV seriály

1982 Chicago Story (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky