foto

Katharine McPhee

  • nar. 25.3.1984 (34 let)
    Los Angeles, California, USA

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bayou Caviar
2017 The Lost Wife of Robert Durst (TV film)
2014 Jako ve snu (TV film)
2011 Komuna mé matky
Líbat nevěstu zakázáno
Noc žraloka 3D
2008 Domácí mazlíček
Šílený

TV seriály

2014 Tým Škorpion (TV seriál)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (8)

    • 23.7.2018  15:58
    RizekCRF
    (hodnocení, komentáře)

    Tak se nám Kačka rozhodla, že si vezme skoro o 35 staršího hudebního producenta Davida Fostera. Třikrát rozvedený David se rozhodl počtvrté vstoupit do téže řeky a je otázkou, zda z toho nebude i jeho čtvrté dítě. Kat je sice velice krásná, ale v tomto případě má asi vypnutý mozek. Soudím, že z tohoto důvodu skončil Scorpion. Kat už asi nechtěla pokračovat. Jsem zvědav, kam se bude ubírat její kariéra dál. Žádné další projekty v dohlednu nevidím.

    • 17.2.2018  09:41
    RizekCRF
    (hodnocení, komentáře)

    Nemá to sice nic společného s filmem, ale od dubna bude vystupovat na Brodwayi v muzikálu Servírka, který je divadelním přepracováním filmu Servírka z roku 2007 s Keri Russell v hlavní roli.

    • 28.1.2018  13:34
    RizekCRF
    (hodnocení, komentáře)

    Nádherně vypadá, nádherně zpívá, dobře tančí a jako herečka také není k zahození. Zkrátka všestranná holka s malým množstvím příležitostí se ukázat.

    • 25.3.2017  10:50

    Příspěvek byl smazán administrátorem.

    • 21.12.2013  14:00
    roning85
    (hodnocení, komentáře)

    v blbych filmoch hra skoda velka..

    • 21.12.2013  13:47

    Uživatel roning85 smazal svůj příspěvek.

    • 14.3.2013  23:22
    G..
    (hodnocení, komentáře)

    Krásná je, ale její postavu ve Smash nesnáším.

    • 13.9.2012  23:05
    Montezuma3
    (hodnocení, komentáře)

    Taková pěkná ženská a není tu nic napsáno. No není to škoda?

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace