foto

Ina Balin

  • nar. 12.11.1937
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 20.6.1990 (52 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 That's Adequate
1986 Vasectomy: A Delicate Matter
1985 Hostage Flight (TV film)
There Were Times, Dear (TV film)
1982 Comeback Trail, The
1980 Galyon
Poslední den války (TV film)
1978 The Immigrants (TV film)
1977 Danger in Paradise (TV film)
1974 Panic on the 5:22 (TV film)
1973 Call to Danger (TV film)
Police Story, The (TV film)
Šéf je mrtvý
1971 Projectionist, The
1969 Kovboj
Lonely Profession, The (TV film)
The Desperate Mission (TV film)
1967 Run Like a Thief
1965 Největší příběh všech dob
1964 Act of Reprisal
Patsy
1961 Comancheros
Young Doctors, The
1960 Z terasy
1959 Nátlak
1958 The Black Orchid

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
1977 Westside Medical (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace