foto

Peter Skagen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Circle of Steel
2017 Dead Again in Tombstone
2014 Dark Hearts
2013 Love Me
2009 Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2008 Mayerthorpe (TV film)
2007 Krvavý úsvit
Nora Roberts: Posedlost ohněm (TV film)
Výchovný tábor
2006 Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
Prolomená stezka (TV film)
2005 Distant Drumming: A North of 60 Mystery (TV film)
Rodinný přítel (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Muž se srdcem kovboje (TV film)
The Incredible Mrs. Ritchie (TV film)
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)

TV seriály

2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Světla nad Lubbockem (S01E03)
Šerifská hvězda (TV seriál)
The Unseen (S02E10)
Age of Anxiety (S02E07)
Consequences (S02E04)
Ranč Heartland (TV seriál)
Osvobozená srdce (S12E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Back and to the Future (S15E01)
2017 Fargo (TV seriál)
Aporia (S03E09)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
Leavin' on Your Mind (S01E03)
Keep the Home Fires Burning (S01E02)
Purgatory (S01E01)
2015 Young Drunk Punk (TV seriál)
2012 Hell on Wheels (TV seriál)
The Railroad Job (S02E05)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
Wheel to the Stars (E01)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky