foto

Joshua John Miller

  • nar. 26.12.1974 (46 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Wizard of Gore
1999 Mao Game, The
1991 Tati, ty jsi robot
1990 Exterminátor
Ghost Writer (TV film)
Smrtící zatykač
1989 Meet the Hollowheads
Mladá čarodějnice
1987 Na prahu temnot
1986 Na břehu řeky
Stoogemania
1984 The Fantastic World of D.C. Collins (TV film)
1982 Halloween 3

TV seriály

1990 Báječná léta (TV seriál)
Rokenrol (S03E10)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
In the Custody of a Clown (S02E01)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Go Tigers (S02E12)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)

Hudební videoklipy

1989 Rhythm Nation 1814 (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 The Georgetown Project
2020 Sleepwalk
2015 Poslední nás zachrání
2014 Dawn

TV seriály

2016 Queen of the South (TV seriál)
Piloto (S01E01)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2020 Pomerania

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Queen of the South (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (13)
2019 Queen of the South (TV seriál)
Vienen Por Ti (S04E13)
Diosa De La Guerra (S04E12)
Mientras Dormías (S04E11)
další epizody (13)
2018 Queen of the South (TV seriál)
El Mundo (S03E13)
Justicia (S03E12)
Diez De Copas (S03E11)
další epizody (13)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
Punto Sin Retorno (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky