foto

Dirk Bach

  • nar. 23.4.1961
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 1.10.2012 (51 let)
    Lichterfelde, Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tom ist doof
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Die Karawane der verfluchten Jungfrauen (TV film)
2011 Bauernfrühstück - Der Film
2009 Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
Giardino, Il
O Šípkové Růžence (TV film)
Treuepunkte (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Des Kaisers neue Kleider - Mode, Mob und Monarchie (TV film)
2006 Crazy Race 3 - Sie knacken jedes Schloss (TV film)
Das Kleine Arschloch und der alte Sack - Sterben ist Scheiße
Dva k sežrání (TV film)
Impyho zázračný ostrov
2005 Lední medvídek 2: Tajemný ostrov
Popp Dich schlank! (TV film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
2003 Crazy Race (TV film)
Hledám impotentního muže
2001 Das Rätsel des blutroten Rubins (TV film)
Lední medvídek
Láska mého života (TV film)
1999 Zum Sterben schön (TV film)
1998 Frau Rettich, die Czerni und ich
1997 Rendezvous des Todes (TV film)
1995 Nich' mit Leo
Verliebte Feinde (TV film)
1993 Kein Pardon
1988 Im Jahr der Schildkröte
1984 Im Himmel ist die Hölle los
1983 Kiez

TV seriály

2011 Spezialeinsatz (TV seriál)
2009 Einfach Bach! (TV seriál)
2007 Bernd das Brot (TV seriál)
Deutschland ist schön (TV seriál)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
2003 Krista (TV seriál)
Tom a krajíc chleba s jahodovou marmeládou a medem (TV seriál) - vyp.
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Der kleine Eisbär (TV seriál)
1998 Varell & Decker (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1995 Marys verrücktes Krankenhaus (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 ARGE Talkshow (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
2010 Mann an Bord (TV pořad)
2006 Die Promi-Küche – Kochspaß mit Dirk Bach und … (TV pořad)
Quiz Taxi (TV pořad)
2005 Ausgetrickst - Die unglaubliche Show (TV pořad)
Frei Schnauze (TV pořad)
2004 Ich bin ein Star, holt mich hier raus! (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
Was liest du? - Literarische Comedy (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
Süßer die Brötchen nie klingen (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1997 Die Schnieke Prunz Sitzung (TV pořad)
1993 RTL Samstag Nacht (TV pořad)
Wa(h)re Liebe (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1977 1, 2 oder 3 (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky