foto

Karin Heine

  • nar. 1944

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Camping mit Herz (TV film)
Rocca mění svět
2015 Kleine Ziege, sturer Bock
2014 Mord in Aschberg (TV film)
1992 Geboren 1999 (TV film)
1988 Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
1984 Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
1974 Plus minus null (TV film)

TV seriály

2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace