foto

Martin Valent

  • nar. 30.5.1958 (62 let)
    Bratislava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Kým ľúbim
R.S.C.
1989 Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg (TV film)
1988 Bezmocnosť
Orechové škrupinky (TV film)
1987 Mestská balada

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)
1987 Slovo

TV pořady

1998 Senzi Senzus (TV pořad)
1990 Rhytmick (TV pořad)
1988 Možno sa ti zdá (TV pořad)
1985 Kino času (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Mestská balada

Dokumentární

1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

1987 Defilé (TV pořad)
Snehové sypané (TV pořad)
1985 Kino času (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1999 DKP (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky