foto

Denis Šlenkov

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nomer odin
Špion №1
2019 Děvjataja
2018 Dovlatov
Léto
2017 Car a Matilda

TV seriály

2020 Novaja žizň (TV seriál)
Pervyj otděl (TV seriál)
Varjag (TV seriál)
2019 Anonimnyj dětěktiv (TV seriál)
Komnata starinnych ključej (TV seriál)
Kumir (TV seriál)
Lichač (TV seriál)
Němedlennoje reagirovanije (TV seriál)
Podkidyš (TV seriál)
Sled lisicy na kamňach (TV seriál)
Straži Otčizny (TV seriál)
Matreški (E01)
Těň za spinoj (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Belyje noči (S19E09)
2018 Avarija (TV seriál)
Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Lišnij (TV seriál)
Matrjoška (TV seriál)
Odin (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Prochodnaja peška (S01E02)
Svetlana (TV seriál)
Vorona (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Chimera sovesti (S02E21)
Něvskij (TV seriál)
Razvod (S03E18)
Zapadňa (S03E16)
Vnutrennije organy (S03E15)
další epizody (10)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Vsjo ili ničego (E07)
Krylja Imperii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Zamok s sekretom (E05)
Něvskij (TV seriál)
Zaděržanije (S02E31)
Kto ty? (S02E30)
Eto byl ty (S02E28)
další epizody (8)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Čto i trebovalos dokazať (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Chimija s letalnym ischodom (S02E20)
Šef (TV seriál)
Obida (S04E11)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kuklovody (S10E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rele s jačejkoj (S15E37)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Otcy i děti (S02E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Česť mundira (S13E06)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky